2015. november 17., kedd

BABAPISKÓTA



4 tojás
85 g gyümölcscukor vagy 110 g cukor
1 tk vaníliás fruktóz vagy vaníliás cukor
125 g Schar mix c liszt és Schar mix it liszt vegyesen
4 ek rizsliszt
1 mk sütőpor

A tojásokat kettéválasztottam,a fehérjét a fele gyümölcscukorral kemény habbá felvertem.A sárgájákat a másik fele gyümölcscukorral és a vaníliás fruktózzal habosra kevertem.A kettőt óvatosan összedolgoztam.




A liszteket a sütőporral elkevertem és finoman beleforgattam a tojásos keverékbe.


Majd habzsákba töltöttem és sütőpapíros tepsibe babapiskóta formákat nyomtam (több-kevesebb sikerrel).



170 fokos sütőben világosra sütöttem.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése