Piskóta:9 tojás
135 g gyümölcscukor vagy 180 g cukor
180 g Schar Mix C liszt
Krém:2 csomag tejszínízű pudingpor
100 g kókuszreszelék
Díszítéshez:fehér-és tejcsokoládé reszelék
Elkészítés:A tojásfehérjékből kemény habot verünk a cukor felével.A sárgájákat felverjük a cukor másik felével.A kettőt óvatosan összekeverjük,majd beleszitáljuk a lisztet és összeforgatjuk.
Tortaformába tesszük és 180 fokos előmelegített sütőben sütjük kb. 10 percig,majd 160 fokon készre sütjük.A krémhez a zacskó szerint elkészítjük a pudingport.Ha kihűlt belekeverjük a kókuszreszeléket és ha kell még édesítjük.A kihűlt piskótát 3 felé vágjuk és megkenjük a krémmel,be is vonjuk vele.Majd a csokireszelékkel díszítjük.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése