És a harmadik sütim, mogyorókrémes-pudingos piskótatekercs. A piskóta teljesen ugyanaz, mint a barackos-túrósnál. A krém pedig tejszínízű puding, mogyorókrémmel kikeverve. Ez is nagyon finom lett!
6 tojás
90 g fruktóz vagy 120 g cukor
60 g Nutri free mix per dolci liszt
60 g rizsliszt
A tojásokat a fruktózzal nagyon habosra felvertem, majd óvatosan beleforgattam az átszitált liszteket. Sütőpapíros tepsibe belesimítottam a masszát és 160 fokon megsütöttem. Amikor kész lett, a sütőpapírt lehúztam róla és még melegen feltekertem egy konyharuhába.
2 cs Dr Oetker tejszínízű puding
édesítő vagy cukor
8 dl tej
200 g mogyorókrém
Díszítéshez:
olvasztott étcsoki
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése