A kenyér és én nem vagyunk igazán jó barátok. Mert legtöbbször,miután kiveszem a formából,benyomódik az oldala vagy nagy lyuk lesz benne. A zsömlék és kiflik jól sikerülnek,de a kenyér sajnos nem. De most végre sikerült finom és egyben szép kenyeret sütnöm!
30x13 cm-es forma
150 g Beiker liszt
150 g Schar mix b liszt
1 ek burgonyapehely
1 tk puffasztott amarant
3 ek olaj
250 ml meleg,de nem forró víz
20 g élesztő
1 mk cukor
3 mk só
1 mk Fiber Husk
3 ek olaj
250 ml meleg,de nem forró víz
20 g élesztő
1 mk cukor
3 mk só
1 mk Fiber Husk
Ilyen volt miután megkelt a tészta:
Majd feltekertem a sütőt 180 fokra és lekentem a tetejét olajjal. Rögtön vissza is tettem,nem vártam meg míg felmelegszik a sütő. Ezután megsütöttem és a formából kivéve,rácson hagytam kihűlni.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése