Egy újabb maglisztes linzert készítettem,ezúttal gesztenye- és mandulalisztből.
Nagyon finom lett ez is. A mandulaliszt miatt ez is egy picit kekszesebb,de megkenve lekvárral másnapra megpuhul. A másik két linzer receptjei: Gesztenyés-diós linzer, Mandulás-kókuszos keksz.
10 dkg Nature Cookta gesztenyeliszt
10 dkg Nature Cookta mandulaliszt
10 dkg Nature Cookta tápióka keményítő
15 dkg Rama margarin
15 g Süssina por vagy 50 g porrá őrölt eritrit/ennek megfelelő porcukor
1 tojás
csipet só
+ házi cseresznye lekvár és sárgabarack lekvár
Rizslisztes szilikonlapon kinyújtottam kb. 5 mm vastagra és kiszaggattam.
Miután kihűlt kettőt lekvárral összeragasztottam.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése